|

|

|

|

|

|

|

EXPO: „EXPRESII ȘI CHIPURI”

5-21 OCTOMBRIE- IULIUS MALL

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

      Scopul campaniei îl constituie strângerea de fonduri pentru o operație de reconstrucție facială. Vasile, un copil din Marginea, a suferit un accident la vârsta de 2 ani. Prin fondurile strânse vom încerca sa îi oferim sprijinul necesar.

Ajută-ne să ajutăm!

     Campania „Un portret pentru un vis” este un eveiment caritabil desfășurat în perioada 1 octombrie - 30 noiembrie.

     În cadrul campaniei artiștii vor realiza portrete și caricaturi după fotografii pe dimensiunea standard al unui A4. Puteți achiziționa de asemenea unul din tablourile expuse pe site (www.firul.net/humanityart), iar banii vor fi virați în contul asociației ONG pentru cazul pe care il susținem.

     Trimiteți fotografia preferată pe adresa humanityvisualart@gmail.com iar unul dintre artiști o va transforma într-un minunat tablou pe care îl puteți oferi cuiva drag.

*INVITAȚIE PENTRU ARTIȘTI*

         Între 1 octombrie-30 noiembrie se va desfășura campania umanitară „Un portret pentru un vis”, prin care ne-am propus să strângem bani pentru o operație de reconstrucție facială. Campania va debuta cu o expoziție la etajul 1 al Iulius-Mall Iași vizitabilă în perioada 5-20 octombrie. La vernisajul expoziției vom solicita implicarea mass-media pentru a face cuoscută campania.

         Pentru a participa va trebui să pregatești una sau doua lucrări cu tema expoziției „Expresii si chipuri ”. Lucrările vor ramâne expuse timp de trei saptămâni și vor fi însoțite de cartea dumneavoastră de vizită, astfel încât întregul eveniment să reprezinte o oportunitate. Lucrările expoziției vor fi publicate pe site-ul campaniei spre vânzare.

         În cadrul campaniei (1 octombrie-30 noiembrie) artiștii vor realiza portrete sau caricaturi pentru cei care donează, după fotografii, într-o tehnică la alegere. Formatul standard va fi 21 x 30 cm. Intervalul de timp de la acceptarea unei comenzi pâna la predarea ei nu va trebui sa depăseasca 14 zile. Lucrările digitale vor fi arhivate si trimise pe mail  (humanityvisualart@gmail.com ) la o calitate optimă pentru printare.

 

         Scopul campaniei este strângerea de fonduri pentru o operație de reconstrucție facială pentru un copil care a suferit un accident la vârsta de 2 ani. Banii donați vor merge în contul asociației non-profit Protonic BPM și vor acoperi costurile necesare intervenției chirurgicale .

 

         Pentru întrebări vă stăm la dispoziție la numărul de telefon : 0746045915  sau pe pagina de facebook Humanity Art.

Te invit să iei parte alături de noi la un act de artă și umanitate!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now